Encuentro de SANACIÓN DE REIKI

¿Estás iniciado en Reiki y quieres compartir con nosotros?

¿O te gustaría recibir sanación y sentir equilibrio y paz interior? 

¿Conoces a alguien que esté pasando un mal momento emocional o de salud en este momento?

 

¡Necesitamos Reikianos y pacientes! No importa el nivel que tengas de Reiki.

 

Próximo encuentro de SANACIÓN DE REIKI DE APORTACIÓN VOLUNTARIA y posterior CENA COMPARTIDA

(Cada uno trae algo para compartir) 

 

Fecha:

Por concretar.

 

Lugar:

Alma de Yoga

C/Ripollès 46 Bajos

Barcelona

 

Precio:

Aportación: Voluntaria. Se ruega confirmar asistencia rellenando este formulario

 

 

Imparte:

Dirige: Cristina Sanmartí.

Professora de Kundalini Ioga, Mestra de Reiki i terapeuta en Reflexologia, Shiatsu, Osteopatia crani-sacral, massatges, Meditació , Medicina Mexicana Yelemban , Mètode Hiniashin (agulles intradèrmiques), Transgeneracional (estudi de l´arbre genealògic ) i acompanyant en bioneuroemoció.

De petita era asmàtica i durant molts anys de la meva vida vaig fer servir inhaladors, vacunes etc, que no em van poder curar, cada vegada era pitjor. Cap als 22 anys vaig tenir la sort de conèixer persones que tractaven amb medicina alternativa i al cap d'un temps de tractament, la meva vida va canviar. Des de llavors fins al dia d'avui no he tornat a patir ni asma ni al·lèrgia.

Va ser llavors quan vaig començar a estudiar totes aquelles teràpies que m'havien servit a mi i als meus fills. Així que vaig aprendre reflexologia, Reiki, shiatsu, osteopatia crani-sacral, oligoelements, meditació i també vaig aprendre de persones d'altres cultures com la mexicana. Des de llavors entenc d'una altra manera què és la malaltia i la forma de sanar-nos. Va arribar un punt que per a mi era fàcil veure que passava dins de les altres persones, però no podia sentir que passava dins meu, llavors la vida em va portar a conèixer el kundalini ioga, el que m'ha permès veure el meu interior . I des de aquesta visió interior preguntar-me de que m´està avisant el meu cos o la meva ment a través de conductes repetitives o malalties i d´aquí he conegut la bioneuroemoció i el transgeneracional, els quals m´han aportat més coneixement de mi mateixa i a l´hora dels demés.